Luntur

- Nella Kharisma, Mahesa 81

Lirik lagu Luntur terbaru

sing kiro ono maning roso welas
sing kiro ono maning roso ngeman
mergo riko sing koyo bengen maning

wis sing ono cerito tentrem nong batin
wis sing ono cerito angete roso
riko wis kegowo amuk hang kenemenen

luntur welas isun non riko
sing ono ati maning kanggo sun nyepuro
emong isun rasakno maning
tatu hang loro mergo riko emung isun loro

sing kiro ono maning roso welas
sing kiro ono maning roso ngeman
mergo riko sing koyo bengen maning

wis sing ono cerito tentrem nong batin
wis sing ono cerito angete roso
riko wis kegowo amuk hang kenemenen

luntur welas isun non riko
sing ono ati maning kanggo sun nyepuro
emong isun rasakno maning
tatu hang loro mergo riko emung isun loro

luntur welas isun non riko
sing ono ati maning kanggo sun nyepuro
emong isun rasakno maning
tatu hang loro mergo riko emung isun loro


Lihat Lebih


Download lagu Luntur Mp3 gratis

Download Lagu mp3 Luntur terbaru - Lagu Terbaru 2018 - di MusikMp3.Org, Download musik Luntur secara gratis di telepon Download lagu MP3 Luntur kecepatan tinggi - Mp3 - di MusikMp3.Org, Gudang lagu Indonexia terbaru 2018
Luntur Music TerbaikDownload mp3 lagu Luntur 4 share
Download lagu gratis Luntur Mp3 - Download Lagu Terbaru - Download lagu Mp3 gratis Indonesia 2018 terbaru - MusikMp3.Org